Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 20-May-2011 03:16
senyum jumaat....
hehe... saja nak share gambar snap2 guna hp, 1st pic, hah, layman, gambar orkid golden shower nie, sampai hari ni masih meriah, hehe.... J tak?
2nd & 3rd pic, rajin staf jbtn pertanian, tanam jagung, ,sawi & kangkung, free sangat mereka, takde kerja, ,so, tanam jagung, hehe....
the rest, gambar notis kat kawasan tangga kat office govenrment, (gua malas guna elevator, so turun naik tangga 8 tingkat, hehe...) siap kena letak notis, tapi nampaknya notis kurang berkesan.... dah lah notis pun ada silap... iskh....



Last but not least, sos ketam... hehe... makan cicah keladi liar/kacang tanah/telur dadar/daging rebus....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016