Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 6-May-2011 04:17
Happy Mother's Day
To all yg dah bertaraf mummy, Happy Mother's Day!

*fresh frm the garden... hehe... orkid yg aunty jenny bagi tahun lepas tengah gila berbunga, hehe....

Yati & Layman; hehe,... ekceli gubahan nie utk church, but mummy gua yg request, so still kira for mummy gua jugak lah kan, hahaha... every sunday, mmg ada designated member yg akan donate flower to be put on the altar, budget rm30, so, its my mum's turn, and she wanted somthign different bcause most of the church member minta aunty jenny to do the flower aranggement, dah a bit boring dah, hehe... (furthermore aunty jenny bertandang lagi ke garden weols last week to get some yellow helis n red wild ginger, iskh....) Orchis tu ada lah 4 tangkai, semua dah kira sampai penghujung dah, takde buds lagi, tats y gua sanggup potong, hehe.... ada 4 tangkai, tapi gua potong 3 jer, dalam kesanggupan tu masih lagi ada perasaan sayang yer, hahaha....
Pasu tu masa cny beli kat kedai "onestop" murah2 jer, rm15, corak2 tu printed kat pasu. Dau lidi it, whisk fern, ada lah sepasu yg tumbuh liar, hehe... oh ya, ,daunn yg gua guna, daun lengkuas, muahaha.....
Kak Yati, kat dlm kapal terbang bolehlah minta mcm2 dgn stewardess, kalau theyols buat muka masam, uols bgtau, "but its mother's day..." sambil buat muka sedih, hahaha..... LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016