Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


kompleks sukan....
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
kompleks sukan



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 5-May-2011 03:16
view frm the top
memandangkan FP hari ini ok, baik gua upload lagi, hehe... yg nie sabahagian pemandangan pekan sarikei, gua snap2 dari ofis kawan gua kat tingkat 7, the one and only tall building kat sini, 10 storey high.....

Mummy jam; That part is the end of the town dah, tu lah nampak a bit quiet, hehe... Kan, harap2 FP nie tak menaikan blood pressure, tapi wat to do, its free stuff, hehe...
Layman; mmg nampak sihat sebab baru beli, haha... ofis theyols hari tu baru start kempen menghijaukan ofis, ,so, banyak lah money plant merata corner ofis, haha... tu lah yg best small town, pergi mana2 pun tak sampai 10 minit, siap boleh jalan kaki lagi....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016