Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 5-May-2011 02:53
ulat & burung
yati; hehe... mana tau kena lastik budak nakal kot...asalkan bukan kena bird virus, ok lah... huhu
Layman; buku? Haha.... gua dah ebrtahuun dah tak baca buku, majalh & surat khabar jer, hehe... yang makan daun pisang ngan daun rangoon crepers tu rasanya tak samalah, tapi sayang, ,tak sempat nak snap2 rupa caterpillar rangoon nie...

Ingatkan akan dapat observe caterpillar kat rangoon creepers, mana tau the next day, dah hilang dah, langsung tak sempat nak snap2 rupa ulat tu, huhuhu... sedih...


Last2, jumpa plak tekukur yg dah mati, kerja siapa nie? Tak kan lah kucing tak makan kalau dah berjaya diburu... hmmm... takpa, lepas snap2 tu, masuk tong....




© Pidgin Technologies Ltd. 2016