Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 20-Apr-2011 02:28
PRN sarawak 2011
sibuk berkempen sampai takde masa nak update, hehehe.... well, here's some pics yg nak di share bersama sepanjang tempoh pilihanraya sarawak kat tempat gua. Its been a fun experience, pergi mendengar ceramah2 especially yg di'import' dari semenanjung, hehe...



yati; yup, waktu pagi tu mmg cerah jer, tapi bila mausk petang dah start mendung & hujan renyai2...
Pemancing ikan; hehe... nie dah kali ketiga mengundi. Tak sabar lagi nak tunggu PRU, haha...
zairin; of course lah mengundi, sambil2 tu mengenang kembali zaman sekolah, and guess what, gua terserempak ngan 4 kawan2 lama kat situ, datang mengundi juga.
Layman; haha... kan, multi tasking, sambil beriadah sambil menambah info, jam rosak kot, sebab seingat gua, ,gua sampai dewan tu around 8.30pm, VIP pun baru sampai masa tu. Gua observer luar jer, haha... tak terlibat ngan any political party, haha... undi rosak pecah rekod, ,paling tinggi kat sarawak, ,2 ratus lebih rosak, 90% dr undi pos.
Hakimi; yup, area gua tu kalau tak silap 80% pengundi cina, ,hehe..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016