Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


view frm the bedroom...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
view frm the bedroom



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 4-Apr-2011 01:33
pesta orkid liar,....
Setiap kali bila orkid nie berbunga, gua akan spend a few minutes inhaling the wonderful smell, hehe...



Layman; Tu lah kan, meriah sebab tak di kacau... yup, orkid meriah tu tumbuh kat pokok palm, tunggu lah next blooming season, gua cuba tebalkan muka gi snap2 dari tepi jalan, hehe... Monstera tu mmg dah jadi monster dah, dulu plan nak cantas after cny, till now tak cantas2 lagi... rasa cam tak sanggup, tapi kalau tak do somthing, pokok mango plak yg merajuk.... Mummy gua tu lambat cerita, gua sejak dulu dah start tanam bawang, ingat lagi tak yg gua tanam kat tepi tingkap tu, sincec bawang merah hampir pupus, baru mummy gua tu sibuk nak tanam...huhu...
Pemancing ikan; haha, tangkai bunga betik pun tak semeriah orkid2 nie, :-D , so far, area gua masih belum ada apa2 banner lagi, calon2 tu masih sibuk menumpu perhatian kat kawasan bandar & luar bndar, weols yg kat tengah2 masih tak tersentuh lagi, hehe...
Yati; Yup, quite a strong smell, dulu tak berapa berkenan, tapi sekarang mmg dah jatuh hati, haha... for me, the smell kind of reminded me of krim oil of olay tu, masa kecik2 mak n kakak gua guna hari2.. hehe.... ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016