Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 10-Mar-2011 02:50
burung cari makan
Biasa petang2 dalam kul 5 selalu gak nampak burung tengah makan malam, tapi theyols nie very alert n sensitif dgn persekitaran, bunyi klik dari kamera pun boleh dengar dari jauh, tup2 terus terbang, huhu... tapi dua2 jenis burung nie kira regular visitiors lah, hehe...

*can u spot the green punai? 8-)


Yati & Zairin; Hehe... nak prize yer, ada, ada, jgn bimbang, hadianya adalah berupa benih pokok senduduk & bunga kantan!! Tadaaa.... tepuk tangan jangan tak tepuk... hehe...
Kadang2 pagi pun boleh nampak thyeols bertandang, best sambil breakfast, tgk theyols having breakfast as well, hehe...
Pemancing ikan; Hehe... kalau dapat tangkap mmg gua dah jadikan lauk, kat sunday market kadang2 boleh jumpa tau, diaorg tangkap banyak2 & di jual, then, adalah this buddhist association borong semua n lepaskan balik lam hutan.
Layman; hehe... burung gagak lagi besar, tapi sure kena halau kan, suara apa yg selalu dengar? Gua tak pernah lagi dgr suar punai nie, salalu bila jalan dekat bawah pokok, terdengar jer bunnyi flapping wings theyols melarikan diri, huhu... buunga haia kecik2, so, sesuai lah ngan paruuh kecik theyols, hehe...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016