Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 14-Mar-2011 12:00
CNY2011-04
Last set gambar2 cny, dah pertengahan bulan 3 dah, cepat kan masa berlalu... hehe....



Layman; tak kisah, asalkan merah, hehe... red warriors? bunga apa tu? Cari kat google, takde plak yg specific... huhu... mednilia & ytt tu semua dah arwah, nasib baik ad 3 pots of fern, jsut to add more greenery & tutup2 the gap between the vases, hehe....
hehe.... mee sua tu mmg direbus kejap jer then, pour in soup, then bolehlah letak ayam, mushroom, boiled egg, acar, as topping, gua selalu tambah kiap kasi sup tu hitam2 & berperisa, hehe....
Zairin; hehe... family reunion, adik beradik semua balik, famili kakak pun ada, kalau gang fp datang, jemput makan limau mandarin & makan kuaci, hahaha....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016