Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 25-Feb-2011 12:00
CNY2011-02
Dam dam dum bunyi mercun, tapi rasanya buunyi mercun should be described as priik prak prik prak... haha.... sejak mercun di haramkan, mmg bapak gua tak beli lagi, tapi tahun nie, adalah kelainan & thrill sikit, hehe... so, he bought 2 papan mercun nie, sekali bakar lepas reunion dinner, sekali lagi midnite new year's eve, hehe...


hehe... gantung dari atas pokok kuini, in the middle of the frontyard, cam open burnign plak, haha....



zairin; hehe.. kan gua budak baik, mana berani main baling2 mercun, kalaulah polis datang, gua suruh saman dulu jiran belakang tu, muahaha....
Pemancing ikan; Dun worry, kami sikit2 jer, tak macam jiran gua tu, mmg over the top, giu, hehe....
Layman; adalah melecur skit daun2 pokok tu, tapi they still bloom beautifully, haha... jagung tu mmg nampak banyak tapi rasanya dah over crowded, ,tak nampak langsung ada jagung lah, ,or maybe dah kena harvest jadi baby corn, then petang semlama, dah kena tebas semua dah jaguung2 tu, huhu.... yup, ,benih kapas, tinggi sangat nak harvest, hehe...
eh, apasal kanak2 datang berduyun, theyols tak tkaut kena api mercuun ker, hehe...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016