Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 2-Dec-2010 02:37
haha... kat sini seakan2 trend lambat beberapa musim ngan trend kat layman's garden, dah abis morning glory n rangoon's creepr kena tebas, kat sini baru start nak tanam, ,hahaha.... last week gi sunday market, jumpa lah a few yg berkenan di hati, huuhu...



hehe... tunggu lah bila gua repotting curcuma tu nanti, kalau ada akar umbi tu, gua pos kan. Sja nak compare ke-pink-an warna theyols, curcuma tu at least tahan lama sikti, yg kunyit tu, cepat sikit kering & diminati belalang...huhu.. morning glory tu rm3, sampai sekarang tak tanam2 lagi...tak tau nak tanam kat pagar belah mana, hehe...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016