Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 9-Nov-2010 14:29
Finally...
Layman; Tq, hehe...mmg betul lah, sekarang more buds are imerging gitu, tapi dalam tengah nak berbunga meriah tu, daun2 tetaplah jadi mangsa belalang, nampak cacat sungguh, huhu.. yg nie kat site durian belanda, yg kat pagar depan pun ada sign dah nak berbunga, yahuuu...
Pemancing ikan; hehe.. rasanya mmg asal myanmar mari, bunga nie mmg asal kawasan tropika, kena chop awal2 oleh Rangoon, kalau lah bangkok, chiangmai, vietnam, Laos yg chop dulu, hehe....
mummy jam; wah, ada nama lain rupanya, tapi apasal yer bagi nama drunken sailor, hmmm...

Tadaaa.... finally, setelah setahun lebih (kot) menanam rangoon creepers nie, saat yg di tunggu-tunggu akhirnya menjadi kenyataan, berbunga jugaklah si pokok nie, perfect for deepavali gitu, tapi imagine jer cucuk bunga nie kat rambut, tapi bunga2 berguguran sepanjang jalan, hehe... sampai rumah org, tinggal ranting jer, ,heran semua org apasal cucuk ranting kat rambut, baru keluar dari hutan lah kot, ,haha....




© Pidgin Technologies Ltd. 2016