Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 25-Oct-2010 06:45
zairin; hehe... takpe, mmg gua mau kasi tanam rapat2, boleh jadi penutup pagar, sebab kat depan garden tu ada bus stop. Orkid tu dah gua bawa masuk dalam rumah dah, hehe... gua potong letak vase, hehe..
Pemancing ikan; PI, yg biru2 tu bumbung rumah, huhu.... kat tempat gua takde gunung ganang, tapi tak jauh dari belakang rumah adalah bukit kecik, ada tangki air besar, sekarang dah jadi taman tasik. free nanti gua upload gambar.
Layman; hehe... kalaulah ada doraemon, bolehlah kita swap garden kan, hahaha... make sure kena ada fumakila jugak lah kalau nak dok kat bawah pokok tu, and, bersiap sedialah jadi tontonan org2 yg menunggu bas, hahaha..
awie; Kan, tak yah pergi jauh2 meredah hutan, haha....


Tadaaaa.. ini lah rupa progress rangoon creepers gua, tuggul kayu pokok durian belanda tu dah mereput teruk, so gua get rid of it n ganti ngan tiang kayu, kasi ikat kemas2, & hopefully terum membesar sihat & produce elots of lots of blooms, ,hehe......
Yg nie plak, dah pun mula memanjat pagar, kena tambah lah baja kalau ada masa nanti...


iskh... yg variegated spiral ginger taknak bunga, yg daun hijau plak rajin bunga, huhu... takpe, asalkan tumbuh sihat, gardeerner pun happy.

© Pidgin Technologies Ltd. 2016