Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 2-Nov-2010 13:22
Evil Weevils....
Tiga suspek utama yg merosakkan daun2 kat lamangua, huhu... tapi of course, si semut tu tak terlibat, suka2 enterframe jer kan, prime suspect tu, weevils darat tu, caterpillar boleh dimaafkan lagi pasal theyols tak lama, bila dah jadi kupu2, terbanglah theyols, so, weevils lah yg harus dipersalahkan, muahahaha......
Pemancing ikan; PI belum tengok lagi weevils piknik sekeluarga, hehe.... caterpillar pula mmg sekor jer, dah terbalik plak kan.. balang2 tak main, gua guna lighter terus, hehe...
Layman; So far, the weevils dah unndeer control dah, fuuuuh, tapi ada lagi new 'battle' pokok kari, dah habis cantas, new shoot terus kena attack by the white bugs lagi, iskh....
Will post the rangoon creeper soon, hehe... ala, orkid tu gua akan make sure orcid tu dah fully bloom, ,n start menunjukan tanda2 nak menguning, daripada mati kat pokok, ,baik letak mausk dalam tu admire, hehe...
Zairin; Hehe... tak yah CSI pun, hari2 gi siasat n follow aktiviti para suspect tu. Bukan poko tu jer yg kena serang weevils, ada lagi pokok2 lagi tau... :-S


© Pidgin Technologies Ltd. 2016