Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 15-Oct-2010 07:17
katak o katak
masih hangat lagi ker isu lompat-melompat nie? hehe, kat backyard, katak ni cool jer, kasi fotografer snap puas2 baru dia lompat, hehe....



Layman; mana ada focus dari jauh, mmg snap2 depan muka sikatak tu tau, hehe... ala, takde gerun pun katak nie, kalau kodok barulah nampak menakutkan sikit, hehe...
Zairin; Hehe... tak yah pun bagi something, si katak nie baru bangun, mamai lagi, tu lah pasal dpat snap puas2, hehe...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016