Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Apple??
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Apple??



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 11-Oct-2010 03:34
kita minum dulu
Dapatlah 3 biji yg ok, so, mari kita buat jus markisa.... yum yum....
hehe... guna strainer kecik jer, dapatlah segelas selepas ditambah air gula & ais.



Layman; haha... dont judge the juice by its errrr apa yer, its seeds, hahaha... dont get fooled by the seed, makin banyak seed makin banyak jus tau, haruslah mahal sebab fresh & pesticide free gitu n pressed by hand, not machine, hahaha....
kalau si cutie pie tu membesar jadi rajahbrooke tu, ,for sure he babies tu akan sebesar jari manusia..scary tau...hehe...
mummyjam; hehe, kalau ada chance tu, boleh try yg fresh from the fruit, tapi, rasanya agak masam, hehe.... kalau kirim buah tak kena quarantine ker? Kot2 bila dah direlease, ,dah jadi anak pokok dah, hahaha....
Pemancing ikan; Kena buat genetik modification, kasi buah membesar mcm tembikai, ,hahaha....
Zairin; Hehe... first trial, masih lagi testing testing 1, 2, 3, gitu, , so, buat lah segelas dulu, bila dah banyak buah, boleh buat se-jug utk semua, hehe... Veggies tu semua hidup segan mati tak mau, maybe tanah kurang sesuai & kurang baja kot... mmg ada plan nak tanam manggis, tapi dah tak cukup ruang dah, huhuhu...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016