Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 21-Oct-2010 12:00
Walaupun berat hati, tapi gua terpaksa juga melakukannya... huhuhu... sarang wasp nie dah semakin besar, patutlah selalu perasan banyak jer wasp berterbangan kat backyard. Check punya chenk, rupa2nya dah penempatan setinggan kat bawah cover papan tong gas tepi tingkap dapur.... entah berapa kali dah weols tukar tong gas tu tapi tak perasan kewujudan sarang tu... so, petang tu bila dah tau, tindakan serta merta telah diambil..... apa lagi..... Ridsect!!!....



Layman; Hehe... not to worry, ada lagi a few sarang yg gua jumpa kat bawah daun2 monstera, tuggu jer masa kalau theyols tak berpindah, muahahaha... bukan bahaya kata uols, sakit tau kena, cam kena cucuk ngan jarum panas... huhu... baguslah asyik beranak, imagine bila theyols berbunga sekaligus banyak2, :-D
mummy jam; Itu lah, kena get rid off them sebelum kena kan, dah lah gua jer tukang tukar tong gas tu bila dah kosong... huhu...
*wah, jeles tgk dapat snap gambar jewel spider bertanduk-tanduk...
zairin; hehe... nasib baik tak, tapi dulu2 pernah lah kena sengat masa tengah weeding, tak yah armor suit, kena ada kaki yg dapat berlari laju, hahaha...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016