Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 5-Oct-2010 12:00
crooked passion
Buat masa nie passion fruit nie kira dah rajin berbuah, tapi, dalam rajin berbuah nie, banyak lah jugak buah yg jadi cacat, ada yg jadi mangsa fruit fly, ada yg misteri nusantara, jadi ccat, ala2 susuk kena cabut, hahaha....


mummyjam; huhuhu... itulah, tapi sempat jugak merasa jus markisa segar hasil tanaman sendiri nie walaupun banyak yg cacat, lepas nie gua upload....
Layman; hehe... ala, saja nak buat gempak, mana tau masuk mastika, hahaha.... hari tu mmg caught the fruit flies red handed tengah bertelur, sayang, tak sempat nak snap, tapi, nasib baik masa kulit buah nie tebal, the young ones tak dapat tembus...padan muka, hehe...
Pemancing ikan; Kesabaran tu tak hilang, tapi kecewa tu adalah sikit2, hehe... tapi sempat gak menikmati hasilnya yg tak seberapa, hehe.... kalau guna syringe ambik jsu tu, mmg sengaja cari nahas, ,buah tu kalau belum masak, teramatlah masam... huhu...
Zairin; betulx3, walaupun cacat kat luaran, dalaman masih ok lagi...
Layman; butterfly tu kalau dah keluar kepompog tu mmg dah kira dewasa dah, so, i wont grow bigger anymore kecuali bunting, hehe...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016