Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 28-Sep-2010 05:59
mini frog...
hehe... ada nampak cute tak? Tapi tgk muka, huhuh.. macam nak terkam org jer kan, ,maklumlah kena ganggu dlm tido, ,hehehe... :P


Layman; ini bukan katak puru mah, jadi jgn salahkan tree frog yg inocent ini, hahaha... bagus lah ada katak kat garden, boleh tolong hapuskan pest, ,hehe...
Zairin; Hehe.. masih lagi dalam proses pembesaran, tuunggu entri akan datang, hehe...
Mummy jam; Hehe... ada lagi tempat lain theyosl suka sembunyi, jsut wait for the next coming entries, hehe...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016