Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


one of the stall kat pasar satok
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
one the stall kat



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 13-Sep-2010 14:03
kch trip

Weekend lepas2 ikut kawan gi jalan2 kat kch, sempatlah pusing pasar satok nie, quite fun gak, hehe... kalaulah kat tempat gua ada stalls jual pokok2 bunga nie, mmg habislah wallet.... :P

Layman; Mmg lah kena extra baja kaw2 punya, nak attract buyers lah kan, ,hehe... yg i want i want tu, mini pokok yg macan ekor tupai, so bushy & cute gitu, hehe.. kalau dok dlm dream garden tu ok lah lagi, ,jgn di suruh pindah2 pasu tu balik lam van nanti, hahaha...
itulah, ,pandai arnab2 tu tak lari berkeliaran, maybe mmg dah ada instinct kat tempat tinggi kot...
mummy jam; hehe... best gak nursery tu bagi mummy ambik gambar, tak takut uls jadi spy ker, hehe....
Pemancing ikan; sebelum wallet tu kembung kenalah apply loan dari bank dulu, hehe...
zairin; haiyo.. manalah larat nak angkat semua nanti, haha...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016