Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 31-Aug-2010 12:41
apa nama
hehe... masih ingat lagi sama Mednilia tu, tapi mmg sayang jugak kan, takpe, kalau gua terjumpa lagi pokok tu kat sunday market, maybe akan beli sepohon lagi, hehe...



MAri kita sama2 meng-welcome a new member to lamangua, :-) ... beli kat sunday market, tapi dah check kat buku, tak tau lagi apa nama pokok nie, harga theyols letak rm12, tapi jual rm10. Daun nampak a bit like daun sirih kan...
Then last weeknd gua ikut kawan ke kch, hehe... after 8 years tidak menjejak kaki ke bandaraya kch, ,hehe... took the bus ride for 5 1/2 hours... and sempat jalan2 kat pasar tamu satok, adalah snap2 a few pics, bila free nanti, gua upload...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016