Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 16-Aug-2010 13:36
Penungguan...
Minggu lepas menanti, minggu ini menunggu plak, hahaha..... ada ker perkataan penungguan, harus kena leter cikgu BM nanti, hehe.... :P



mummy jam; kalau mummy datang jangan lupa bawakan nectar & honey banyak2 yer, hehehe...
Layman; Kan dulu pernah ber-projek flyaway ngan butterfly nie, ulat uols tu ada sikit resemblance, then daun yg dia makan tu weed bunga putih kan... rajin org putih tu share the pics n karangan dia kan, mmg cantik & jeles tgk, huhu....
yati; hehe... itulah, kat entri lepas dah ada penantian, jadi guna jer lah penungguan, haha....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016