Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 8-Jul-2010 05:02
Menguning dah....
Dah "masak" dah spider nie, hehe.... tapi kita tgk backside dia, hahaha....


Layman; hehe... siapa lah yg takut tgk perut spider tu... rasanya perut spider tu tak menakutkan pun, imagine jer its some palstic toy, yg bikin geli tu, its the creepy feeling bila spider ni crawling kat badan, u never know if they gonna bite or poisonous or where they will crawl to.... ditambah lagi dgn duri2 halus kat kaki theyols.... eww....
Zairin; haha... kejamnya nak roast spider, maybe dia jatuh kat guni arang kot, tats y hitam, hahaha....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016