Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 2-Jul-2010 01:39
Dan lagiii... hehe..
Ladies & gentlemen, jewel spiderrrrrr.... *sila baca ala2 Oprah*, hehe.... :-D



Layman; amboi dalam J j tu, sempat lagi promote balik jewel spider uols, tapi gua rasa jewel uols tu lagi lah menJ kan pasal corak tu corak kucing, corak weols nie belang2 jer, huhu...
Zairin; hehe.. kena cari model utk peragakan living jewel nie, gua sendiri pun geli gak, hahaha....
sitihawa; haha, siapalh kepala jadi markas sarang labah2, muahaha....
mummy jam; Hehe, then kena pinjam lampu picit ajaib Doraemon, kena besarkan sikit lagi, tapi kena make sure spider tu dah mati, kalau tak, ,abislah kena serang labah2 gergasi, ,hahaha....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016